top of page

partner in oedeem en compressiezorg

wit vlinder.png

LymphBalls 

LymphBall ROND

Dit type lymfballetje is uitermate geschikt om te gebruiken bij zelfmanagement in het uitvoeren van bijvoorbeeld zelflymfedrainage over het gehele lichaam. Erg geschikt voor oksel, knieholte en hoofd-hals gebied om de lymfeklieren te legen. 

 

Gebruik dit balletje ook bij arm en handlymfoedeem door op een rustig tempo in het balletje te knijpen. (knijp - houd vast voor 2 seconden - laat los)  

Prijs: €3,78 per stuk exclusief 21% BTW

lymphball rond.png
;ymphball pill.png

LymphBall
PILL

Dit type lymfeballetje is uitermate geschikt om te helpen bij het uitvoeren van zelfmanagement gedurende manuele lymfedrainage. Speciaal gemaakt voor in de liesstreek en de knieholtes

Prijs: €4,04 per stuk exclusief 21% BTW

LymphBall
SET

Het type lymfeballetje 'rond' is uitermate geschikt om te gebruiken bij zelfmanagement in het uitvoeren van de zelflymfedrainage over het gehele lichaam. Erg geschikt voor oksel, knieholte en hoofd-hals gebied om de lymfeklieren te legen. Gebruik dit balletje ook bij arm en handlymfoedeem door op een rustig tempo in het balletje te knijpen. (knijp - houd vast voor 2 seconden - laat los)

--

Het type lymfeballetje 'Pill'  is uitermate geschikt om te helpen bij het uitvoeren van zelfmanagement gedurende manuele lymfedrainage. Speciaal gemaakt voor in de liesstreek en de knieholtes

Handig: bestel zowel een ronde als een pill uitvoering tegelijk 

Prijs: €7,50 per set exclusief 21% BTW

lymphball set.png
bottom of page