top of page

Advies 

Herken je het? Je hebt een patient onder je hoede waarbij je alles uit de kast hebt gehaald om hem/haar te voorzien van passende oedeem en/of compressiezorg. Op de een of andere manier zijn alle oplossingen die je hebt aangedragen niet toereikend en blijven zowel jij als de patient achter met 'de handen in het haar'. 

Blijf hier niet mee zitten en vraag om mijn hulp. Wellicht dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Geheel vrijblijvend, dus zonder bijkomende verplichtingen. 

Missie

Samen komen tot een passende oplossing voor ieder oedeem- en/of compressie (patiënten) vraagstuk.

 

 

Visie

Chronisch oedeem heeft een enorme impact op het leven. Er zijn vele behandeltrajecten waar een chronisch oedeem patiënt mee te maken kan krijgen. Één daarvan is integrale oedeemzorg. Ik ben van mening dat iedere patiënt geholpen kan worden in de strijd tegen oedeem. 

Compressiezorg als onderdeel van de integrale oedeemzorg kan een enorme uitdaging zijn. Er is altijd wel een oplossing met als pijlers: juiste compressie, op het juiste moment, in de juiste uitvoering met de juiste begeleiding. Dit alles met behulp van de module 'compressie hulpmiddelenzorg'  

(klik hier voor het document)

bottom of page